Το Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Χαλάνδρι υποδέχεται τον Παύλο Παυλίδη, έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς την ελληνικής ροκ,

ο οποίος παρέα με τους The B-Movies θα χαρίσουν στο κοινό μια δυναμική μουσική βραδιά την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011.

Ο Παύλος Παυλίδης, ανήσυχος δημιουργός και συνθέτης, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα  «Ξύλινα Σπαθιά» (με μεγάλες επιτυχίες όπως \”Ο Βασιλιάς της σκόνης\”, \”Λιωμένο Παγωτό\”κ.α.), για να συνεχίσει (από το 2003) την πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία του με πιο πρόσφατο κεφάλαιο το 4ο άλμπουμ του, «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει».

Τη βραδιά ανοίγουν οι Sancho 003, το ντουέτο των Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, αναλογικά πλήκτρα) και Κώστα Παντελή (Ηλεκτρική Κιθάρα). Δημιουργήθηκαν το 2008 και έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 60 εμφανίσεις με πιο χαρακτηριστικές τη συμμετοχή τους στο Adriatica Festival (Pescara, Ιταλία), στο Synch Festival, στο Φεστιβάλ Αθηνών αλλά και σε Κύπρο. Τα τελευταία δύο χρόνια συνθέτουν μουσική και εμφανίζονται ζωντανά σε παραστάσεις της καταξιωμένης ομάδας χορού Sinequanon, ενώ τον χειμώνα θα κυκλοφορήσει η νέα τους δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τη Βέλγικη εταιρεία Conspiracy Records.