Για πρώτη χρονιά φέτος ο Όλυμπος θα φιλοξενήσει ένα καλοκαιρινό τριήμερο πάρτι! Ο Δήμος Δίου έχει ετοιμάσει μια εκρηκτική διοργάνωση που συνδυάζει τα σπορ με τη μουσική, την αθλητική ψυχαγωγία με τη μουσική διασκέδαση!

Από τους πρώτους καλεσμένους στο πάρτι είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Χαρούλα Αλεξίου και ο Δήμος Αναστασιάδης, οι οποίοι στις 3, 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα θα μας χαρίσουν μοναδικές συναυλίες κάτω από τη σκιά του Ολύμπου.

Το τριήμερο θα πλαισιωθεί και από διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όπως τοξοβολία, paintball, flying fox, ιππασία, αλεξίπτωτα πλαγιάς, ποδηλασία βουνού και πολλά άλλα!

Το Olympus Party είναι ένα νεανικό, κατασκηνωτικό, τριήμερο φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Δίου και φιλοδοξεί να γίνει πολύ σύντομα ο αγαπημένος φεστιβαλικός προορισμός των νέων όλης της Ελλάδας!

Το μεγάλο πλεονέκτημα του φεστιβάλ είναι ο χώρος που πραγματοποιείται, μία κατάφυτη έκταση στη σκιά του ιστορικότερου βουνού της Ελλάδας, που προσφέρει δυνατότητα για ποικίλες παράλληλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού έχει διαμορφωθεί ώστε να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες σε κατασκηνωτές και καλλιτέχνες και κυρίως είναι προσβάσιμος από τα περισσότερα σημεία της χώρας.