Ιndie Retro Pop, Vintage Pop, Romance Pop & electronica ήχοι σε ένα live με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Monsieur Minimal θα γεμίσουν την The Blender Gallery στο Opening Party της χρονιάς!

Παράλληλα θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ η κάρτα μέλους της The Blender Gallery για τους φίλους της γκαλερί που επιθυμούν να επωφελούνται με εκπτώσεις στο μπαρ και στα μελλοντικά θεάματα!

Μουσικοί:

Monsieur Minimal: Φωνητικά – κιθάρα
Eliot: Πλήκτρα Programming-synth
Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα
Γιάννης Παπαϊωάννου: Ηχοληψία

Μετά το live electronic project του Monsieur Minimal, θα ακολουθήσει Live DJ Set.

Παράλληλα με το μουσικό live παρουσιάζονται στον χώρο εικαστικά έργα της καινούριας σειράς του Δημήτρη Δάλλα, καθώς και 2 master pieces του Ταξιάρχη Μερμίρη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ MONSIEUR MINIMAL

Με 5 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό , συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Aμερική, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Τουρκία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του Πάστα Φλώρα και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete.

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας, Mo.Mi Records, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “High Times” και τον Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφορεί το νέο και πέμπτο στην σειρά άλμπουμ του με τίτλο ”Erotica”.

Το ”Εrotica” σηματοδοτεί την επιστροφή του Monsieur Minimal στον Ελληνικό στίχο, δημιουργήθηκε κατά την παραμονή του καλλιτέχνη στο Βερολίνο και πήρε την τελική του μορφή στην Ελλάδα στο τέλος του 2016.

Ένα ρομαντικό άλμπουμ με ζεστό, μεσογειακό και vintage ήχο επηρεασμένο από την δεκαετία των 70s δοσμένο αριστουργηματικά στο σήμερα και με αξιόλογες συμμετέχές από ερμηνευτές όπως ο Δάκης στην “Στιγμή”, η Ανδριάνα Μπαμπαλή στο “Φλερτ” η Kid Moxie στο ‘’Ici’’ και η Τζένη Καπάδαη στο ΄Έδώ’’.

Κομμάτια όπως “Ο έρωτας στα χρόνια της Ψυχεδέλιας” και “Τα πιο όμορφα μας πράγματα” ξεχωρίζουν και συμπληρώνουν μαζί με το αισθησιακό ομώνυμο introτου erotica, το σ’αγαπώ και το ορχηστρικό “εδώ” ένα ακόμα πραγματικά ξεχωριστό άλμπουμ από τον Monsieur Minimal.