Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του πραγματοποιεί την καλοκαιρινή περιοδεία του όπως κάθε χρόνο.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου έρχεται στην Θεσσαλονίκη!

Στον χώρο της Μονής Λαζαριστών με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας , θα μας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση!

Για φέτος, το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του, μας ταξιδεύει σε όλη την δισκογραφία και κάνει στάση σε μελωδίες και στίχους που μας έχουν συντροφεύσει σε διάφορες σημαντικές μας στιγμές. Από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα», «το Καλοκαίρι μου» και το «Κομμένα τα πρέπει». Από την υπέροχη «Σαϊτιά» και τη μοναδική «Εκδρομή» μέχρι και τα άλλα πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια «Χορεύω», «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος»!

Μαζί του η Μαλού!

Τραγουδώντας τις επιτυχίες της που συνολικά ξεπερνούν τις 100.000.000 προβολές στο YouTube ,σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό με τραγούδια που έχετε αγαπήσει μέσα από τη φωνή της όπως το «Μια φορά στο Τόσο», «Τους Είπες Πως», «Αν η Μοίρα Μου», «Ώρα Να Γυρίσεις», «Ποια Ζωή», «Δες με» και πολλά αλλά!

Η Μαλού το τελευταίο διάστημα παράλληλα με τη μουσική της καριέρα στην Ελλάδα κάνει μεγάλη επιτυχία στο Ισραήλ με το τραγούδι “A place for both of us”, ένα τρυφερό ντουέτο που έχει αγαπηθεί πολύ , με τον Ισραηλινό τραγουδιστή και ηθοποιό Ιντάν Αμέντι!

Συντελεστές 

Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μαλού συνοδεύουν πέντε υπέροχοι συνεργάτες, φίλοι και μουσικοί.

Σόλωνας Αποστολάκης: πλήκτρα, ενορχηστρώσεις
Ιάσων Μαυρογεώργος: κιθάρες
Σπύρος Μάζης: μπάσο
Τσόλης Δημήτριος: τύμπανα
Κυριάκος Πέτρου: βιολί
Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Συκιανάκης Σταύρος

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2022: Μια καινούργια γιορτή ξεκινάει!