Μία συζήτηση για τη μουσική και τη ζωή. Ένα ταξίδι στις συναρπαστικές δεκαετίες του ’80 και του ’90, με έναν από τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές τους.

Με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2 και του Μέντα 88.

Μιχάλης Ρακιντζής – «Back to the 80s and 90s».

Οι σπουδές Μηχανολογίας στο Λονδίνο και οι SCRAPTOWN. Το «Μωρό μου φάλτσο», το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και το «Δεν πιστεύω». Ο Πασχάλης, η Σοφία Αρβανίτη, ο Σάκης Μπουλάς. Ο Ίαν Γκίλαν και η Μπόνι Τάιλερ. Η Γιουροβίζιον και οι λαϊκές επιτυχίες με τον Βασίλη Καρρά. Ένα ταξίδι στις συναρπαστικές δεκαετίες του ’80 και του ’90, με έναν από τους αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές τους: τον συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Μιχάλη Ρακιντζή. Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα ο Μιχάλης Ρακιντζής θα μιλήσει στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις Συναντήσεις με Μουσικούς στο café του ΙΑΝΟΥ.

Συναντήσεις με μουσικούς στο Café του ΙΑΝΟΥ

Η μουσική είναι δρόμοι. Είναι ιστορίες και μνήμη. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα. Κι αυτό τον χειμώνα γίνεται αφορμή η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο café του Ιανού ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε… Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης. Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

Οι Συναντήσεις με Μουσικούς πραγματοποιούνται στο café του Ιανού, αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr.