Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για μια ειδυλλιακή συναυλία αφιερωμένη στους σκοπούς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I Live For Me – Όλα για τη Ζωή Μου.

Καλεσμένη του επί σκηνής θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, ενώ τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Richard Balcombe.

Πρόκειται για μία ειδυλλιακή συναυλία με τίτλο Sing Me An Angel, όπου οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη. Στην μαγική αυτή βραδιά ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική.

Ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται πρώτη φορά με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, η οποία με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross-over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Διάσημη για τον «κρυστάλλινο» ήχο και το εύρος της φωνής της, αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως για το μοναδικό μουσικό ύφος της, το οποίο χαρακτηρίζεται από αιθέριες αντηχήσεις. Στην 28χρόνη καριέρα της έχει, μεταξύ άλλων, συνεργαστεί με θρύλους της ποπ, τζαζ και κλασικής μουσικής (Placido Domingo José Carreras, Charles Aznavour, Celine Dion, Sting κ.ά.), ενώ έχει δώσει πλείστες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Η Sissel επιστρέφει στην χώρα  μας μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην Αθήνα με την παραγωγή Lord of the Rings Symphony, του βραβευμένου με 3 Oscar συνθέτη Howard Shore, για μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη με τον Μάριο Φραγκούλη, σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε Ευρώπη και Αμερική.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Opera και παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe (Ρίτσαρντ Μπάλκομ). Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται συνεργασίες με σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες (José Carreras, Roberto Alagna, Angela Gheorgiu κ.ά.) και κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου όπως η London Symphony Orchestra κ.ά. Είναι μόνιμος συνεργάτης της BBC Concert Orchestra, ενώ για πάνω από 20 χρόνια διηύθυνε αναρίθμητες συναυλίες, σε απευθείας μετάδοση για το BBC Radio 2, στο μακροβιότερο ραδιοφωνικό πρόγραμμα στον κόσμο, με τίτλο Friday Night is Music Night.

Οι δύο καλλιτέχνες, ο Μάριος Φραγκούλης και η Sissel, θα μας μεταφέρουν στον κόσμο της spiritual μουσικής δίνοντας μια άκρως ατμοσφαιρική συναυλία με αγαπημένα ξένα τραγούδια που μιλάνε απευθείας στην καρδιά μας.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείο I Live For Me  – ‘Ολα Για Τη Ζωή Μου. Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα με σκοπό τη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

Την Επιμέλεια Παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Half Note Productions. Στα τριάντα πέντε χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, έχει ταυτίσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιδεικνύοντας σπουδαίες συνεργασίες με μερικά από τα διασημότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.