Η Innersense Productions σε συνεργασία με την Floorfiller Bookings & Promotions και την δημιουργική ομάδα του Bios παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 τον LTJ Bukem στο Ρομάντσο.

Μαζί του οι Junior SP. και Petros Floorfiller, σε ένα exclusive back-to-back drum’n’bass set, o DJ MSDOS (με κυκλοφορίες στην Good Looking Records του Ltj Bukem), o Peter Bass (από τους DJs των πάλαι ποτέ Infinity στο Black Room του θρυλικού Άλσους) και οι DJ Sin και George Xenios σε ένα back-to-back αφιέρωμα στις κυκλοφορίες της Good Looking Records.

Τα DJ Sets θα πλαισιώσουν τα φωνητικά του MC Shylo, ιδιοκτήτη της Future Thinkin’ Records από το Λονδίνο.

Ο LTJ Bukem είναι αναμφίβολα ένας από τους πολυαγαπημένους DJs του Αθηναϊκού κοινού. Μετά από 4 σχεδόν χρόνια, επισκέπτεται ξανά την Αθήνα, την επιλέγει για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και υπόσχεται μια αξέχαστη drum’n’bass βραδιά. Όποτε εμφανίζεται στο residency του στο Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, οι μνημειώδεις εμφανίσεις του σε κορυφαία φεστιβάλ του πλανήτη και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν περίτρανα τον – κατά πολλούς – τίτλο του κορυφαίου drum’n’bass DJ.

“Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες”, “O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής”, “Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του drum’n’bass”, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 25 χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ Bukem είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την διάδοση του drum’n’bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Ιδιοκτήτης της Good Looking Organization, εταιρεία που κατέχει την ομώνυμη δισκογραφική εταιρία και εννέα άλλες δισκογραφικές, έχει κυκλοφορήσει τις πασίγνωστες σειρές CD “Logical Progression”, “Earth” και “Progression Sessions”, αναρίθμητα maxi Singles και artist albums. Remixer του Herbie Hancock και των Jodeci, παραγωγός πολλών soundtrack του Hollywood (The Jackal, James Bond) και φυσικά παραγωγός των tracks που άλλαξαν για πάντα την πορεία του drum’n’bass, όπως τα Demon’s Theme, Atlantis, Music και Horizons. Resident στο Fabric και compiler του Fabric Live 46 CD.