Ο Leon εμφανίζεται για μία και μοναδική συναυλία στο bios front.Ο νεαρός δημιουργός με τη συνοδεία της πολυμελούς μπάντας του, θα παρουσιάσει για πρώτη

φορά νέο υλικό στο αθηναϊκό κοινό, αλλά και όλα τα κομμάτια από το ντεμπούτο άλμπουμ του «Futrue» το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011.

Ο Λεών Βερέμης γεννήθηκε στο Λονδίνο από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε μελετώντας κλασική κιθάρα και πιάνο και στα σχολικά του χρόνια  δημιούργησε το συγκρότημα Mimosa\’s Dream. Το 2007 αναχωρεί για σπουδές στο Λος Άντζελες όπου συμπίπτει με την άνθηση μιας νέας indie μουσικής.

Το 2009 ξεκινάει το προσωπικό του project ως «Leon» συνοδευόμενος από μια μεταβαλλόμενη κολεκτίβα νεαρών μουσικών τους οποίους ξεχώρισε από την ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του «Futrue«,του οποίο η παραγωγή έγινε από τον Ottomo και τον Josh Clark (Beirut), κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον τύπο. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, ο Leon μεταξύ άλλων εμφανίστηκε στο πρώτο Ark Festival στο Γκάζι, στη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, στις εκπομπές του MTV, στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, στην Τεχνόπολη με τους Maraveyas Ilegal και άνοιξε την συναυλία των Camera Obscura στο Gagarin.