Ο Κώστας Μακεδόνας και οι μουσικοί του υπόσχονται να μας χαρίσουν την πιο όμορφη μουσική βραδιά του καλοκαιριού με τα υπέροχα τραγούδια τους!

Τραγούδια σε λαϊκά μονοπάτια όπως οι μοναδικές του διαχρονικές επιτυχίες “Μαργαριτάρια”, “Μόνο μια φορά”, “Το ποδήλατο”, “Τα πλοία της γραμμής”, “Μη μου λες αντίο”, “Κάτσε καλά”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Αντικριστά”, “Έκανες το λάθος”, “Η Λίζα και η κορνίζα”, “Στο λευκό τον πύργο”, “Ουσίες”, “Δεν σου ανήκω” και πολλά πολλά άλλα!

Παράλληλα όπως κάθε φορά θα μας παρουσιάσουν και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των μεγάλων μας δημιουργών! Κλασικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα, Χρήστου Νικολόπουλου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Γιώργου Ζαμπέτα, Μάνου Ελευθερίου, Άκη Πάνου και άλλων, τραγούδια που μας ενώνουν, τραγούδια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!

Μαζί του η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρία Καρανδρέα και οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Νίκος Σταδιάτης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Γιάννης Σαρίκος στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας. Υπεύθυνος ήχου ο Άγγελος Πετκίδης και επιμέλεια προγράμματος ο Κώστας Μακεδόνας!