Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα συναντηθεί με την Κατερίνα Ι Ανέστη στο Cycladic Café, λίγες μέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα του «Φάρου» του Κόνορ Μακφέρσον που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, αλλά και…. λίγη ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη «Success Story» όπου πρωταγωνιστεί.

Τα Cycladic Talks είναι συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού, ανοικτές στο κοινό και πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα στο Cycladic Café με ελεύθερη είσοδο. Oι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία, με ένα καφέ ή ένα ποτήρι κρασί, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με προσωπικότητες που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στον πολιτισμό, έχουν φανατικό κοινό, παρουσιάζουν έργα που γίνονται talk of the town και για κάποιο λόγο είναι τώρα στην επικαιρότητα.

Στα επόμενα Cycladic Talks συνεντευξιαζόμενοι θα είναι σημαντικοί εκπρόσωποι του κινηματογράφου, της φωτογραφίας, της αρχιτεκτονικής, της ποίησης, της βιομηχανίας της μόδας ή του κοσμήματος αλλά και σεφ που κάνουν τομές στην γαστρονομία…


Διαβάστε επίσης:

Ο Φάρος, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Θέατρο Αθηνών

Success Story, του Νίκου Περάκη