Παρείστικες παραστάσεις από το κλασσικό ρεπερτόριο του θεάτρου σκιών , διασκευασμένες και αποδοσμένες μοναδικά από τον Τάσο Κώνστα, αλλά και παραστάσεις από το ρεπερτόριο του αγαπημένου δημιουργού , θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ασφαλώς , στο χειμερινό τους στέκι, τις «Φιγούρες & Κούκλες», στο νέο τους χώρο, στο Παλαιό Φάληρο.

Το πανί θα φωτίζεται κάθε Σάββατο στις 18.00 & Κυριακή στις 12.00 , από 24/10 ,και το ταξίδι θα ξεκινά! Πότε πίσω στο χρόνο και τα παλιά πλανόδια επαγγέλματα , με τον «Καραγκιόζη πολυτεχνίτη», πότε σ΄ ένα αλλόκοτο σύμπαν με τον «Καραγκιόζη στους πλανήτες», πότε στο ζωολογικό κήπο με την παράσταση «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖοο», αλλά και συναντήσεις του Καραγκιόζη με τον Μέγα Αλέξανδρ , τους ήρωες του 1821,τον Αριστοφάνη κ.α.

Για τους μικρούς καραγκιοζόφιλους , μετά τις Κυριακάτικες παραστάσεις ,θα πραγματοποιούνται και εργαστήρια κατασκευής …για λίγους !

Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων & εργαστηρίων στην ιστοσελίδα www.fkt.gr Εξασφαλίστε τις λίγες αριθμημένες θέσεις για κάθε παράσταση, είτε ηλεκτρονικά ,από viva.gr , είτε με προπώληση από το ταμείο του θεάτρου. Γιατί , μπορεί οι θεατές να είναι λίγοι , τα γέλια όμως θα είναι πολλά

Διάρκεια π/σης: 50΄