Μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Reggae έρχεται στη χώρα μας για δύο μαγικές βραδιές. O γιός του αξεπέραστου Bob Marley, o μοναδικός Julian JuJu Marley θα είναι για πρώτη φορά κοντά μας και μάλιστα με τον ολοκαίνουργιο δίσκο του Awake απ\’ όπου κι ο τίτλος της περιοδείας.

Ο Julian JuJu Marley θα μας ταξιδέψει στις ακτές της Αφρικής και στις ρίζες του μέσα από το δικό του πια roots reggae ήχο στον οποίο έχει ενσωματώσει με υπέροχο τρόπο έντονα στοιχεία street-energy hip-hop και R&B, ιδιαίτερα εμφανή στον τελευταίο του δίσκο. Ένα set γεμάτο έντονα beat κι αισθαντικά φωνητικά εμπνευσμένο από την ίδια τη ζωή και την πνευματικότητα που διακρίνει τον Julian Marley, άξιου συνεχιστή της μεγάλης πια μουσικής παράδοσης της οικογένειας Marley.

Κι επειδή αναφέρθηκε η οικογένεια, στις 13/11/09 στο Los Angeles ο Ziggy Marley εμφανίστηκε σαν επισκέπτης έκπληξη στο show του Julian Marley στο House of Blues προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού για τη συνάντηση των δύο αδερφών επί σκηνής.

Ετοιμαστείτε για ένα εκπληκτικό live με τους μοναδικούς Reggae/ Dub/ Jazz ήχους του Julian Marley κι αφεθείτε στους μοναδικούς reggae ρυθμούς που θα κυριαρχούν στο χώρο.

Λίγο πριν την εμφάνιση του σπουδαίου αυτού Τζαμαϊκανού θα μας έχουν απογειώσει με τα τραγούδια τους οι Ρόδες. Προετοιμαστείτε για ένα μείγμα hip – hop, Balkan folk, rock, electronica με εκρηκτικά αποτελέσματα αφού το συγκρότημα είναι γνωστό για την έντονη και δυναμική σκηνική του παρουσία.

Στις 20 του μηνός θα είναι μαζί μας κι η μαρμελάδα των ήχων προσφέροντας ένα ιδιαίτερο άκουσμα. Οι Jamerllada, ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της Reggae/ Hip-Hop της χώρας μας, ήρθαν για να μείνουν.

Έπειτα από μια νύχτα φωτιάς πλάι στους Jah Shaka & Gregory Isaacs στις 5 Δεκεμβρίου είναι έτοιμοι να μας ξαναξεσηκώσουν με την Urban Reggae τους! Έναν συνδυασμό Reggae, Funk και Hip-Hop.
Όπως λένε κι οι ίδιοι με τα τραγούδια τους θέλουν να εκφράσουν την αγανάκτηση, την καθημερινότητα και τα όνειρα του κόσμου, όπως επίσης και να δημιουργήσουν συναισθήματα αγάπης, ειρήνης και χαράς.

Τη βραδιά θ\’ ανοίξει ο Stavros Ntantous έτοιμος να μας πάρει από την Τζαμάικα και να μας ταξιδέψει μέχρι τον Σείριο. Ένα ταξίδι γεμάτο χορό, αισθησιασμό και μπόλικο χιούμορ. Ετοιμαστείτε για φρέσκιες latin εμπνεύσεις, αλλά και pop ακούσματα, ενώ θα εντυπωσιαστείτε από τη διασκευή «Ελεύθερο πουλί» του Χρηστάκη, που εδώ είναι ενορχηστρωμένη όσο πιο reggae πάει.

Μαζί τους σε μια ιδιαίτερη guest εμφάνιση οι Taki Tsan και ΡΙΜΑ για ΧΡΗΜΑ 2.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη θα συνοδέψουν τον Julian JuJu Marley οι εκπληκτικοί Global Vibe. Ένα από τα γνωστότερα κι ιστορικότερα Reggae, Ska, Dub συγκροτήματα της συμπρωτεύουσας.

Μετά το live θ\’ ακολουθήσει party με τους απόλυτους Rastafari ήχους του dj του Kosmos Radio 93,6 Ιωσήφ Βάγγερ.