Πριν από μερικές βδομάδες, ο INO ζωγράφισε την πρώτη του τοιχογραφία στην Πολωνία. Η τοιχογραφία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του πρότζεκτ Urban Forms, το οποίο ξεκίνησε το 2009 ως μία ιδέα να φέρνει πρωτοποριακά είδη τέχνης από όλον τον κόσμο στην πόλη Λοτζ.

Ο INO εμπνεύστηκε από την ελληνική κουλτούρα και μυθολογία, προσδίδοντας της όμως ένα νέο παγκόσμιο νόημα. Η μεγάλη τοιχογραφία απεικονίζει το Τιτάνα Άτλαντα να κρατάει μία γιγάντια βόμβα στον ώμο, αποτελώντας μία παραλλαγμένη έκδοση του ελληνικού μύθου. Σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο ο Άτλας καταδικάστηκε από τον Δία να κρατάει στις πλάτες του αιώνια τον Ουρανό. Αν τον άφηνε θα έπεφτε και θα πλάκωνε τον ίδιο και μετά όλο τον κόσμου, φέρνοντας την καταστροφή.

Έτσι, η εικόνα του Άτλαντα αποτέλεσε ένα σύμβολο της ανθρώπινης αντοχής. Στην τοιχογραφία όμως ο INO παραλλάσσει την ιστορία, δίνοντας στον μύθο μία νέα ερμηνεία. Βλέποντας την τοιχογραφία μοιάζει σαν να αποτελεί μία αναφορά στην τεταμένη κοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο. Ο πλανήτης μας μεταμορφώνεται σας μία βόμβα που βαραίνει το φορτίου του Άτλαντα και είναι έτοιμη να εκραγεί. Πόσο θα αντέξει ακόμα ο Τιτάνας;

Το έργο είναι φτιαγμένο με το γνωστό ασπρόμαυρο στυλ με τις γαλάζιες πινελιές που χρησιμοποιεί ο γκραφίστας, ενώ παράλληλα αποτελεί μία συνέχεια μίας σειράς προκλητικών εικονογραφικών σχολίων του καλλιτέχνη για τον σύγχρονο κόσμο.