Μετά από το θρίαμβο του Ιουλίου, και με δική σας απαίτηση, επανέρχεται: O Βασιλιάς ζει, και χαλάει κόσμο! Και μαζί του και ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, που επανήλθε δυναμικά!

Ο Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll. Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος θα μας δώσει και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια.

Ο Βασιλιάς είναι ένας και μοναδικός: Elvis Presley... η μοναδική φωνή, ο χαρισματικός performer, ένα όνομα που και μόνο στο άκουσμά του σε κάνει να θες να λικνιστείς σε ρυθμούς rock ‘n’ roll, να ξεφαντώσεις, να τραγουδήσεις! Ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις στη δροσερότερη ταράτσα της πόλης, κρατώντας ένα περιποιημένο ποιοτικό κοκτέιλ ή μια εκλεκτή μπύρα στο χέρι.

Τι κι αν έκλεισαν πριν λίγες μέρες 38 χρόνια από τότε που έφυγε;  Ο “Βασιλιάς” είναι πάντα εδώ.  Κι εμείς θα γιορτάσουμε τη σχέση που ήδη δημιούργησε με το νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions,  με μία παράσταση – αφιέρωμα στην πλούσια δισκογραφία του. Γιατί λοιπόν να είστε Lonesome Tonight? Γιατί να μένετε σπίτι με Suspicious Minds? Ελάτε να χαρείτε μαζί μας ένα πρόγραμμα αληθινό Tutti Frutti!

Ο Γιώργος Ζερβός είναι πλέον ο επίσημος πρεσβευτής του Elvis στη χώρα μας! Τρέμε Λας Βέγκας! Έρχεται η Ταράτσα του Gazarte!