Ο Γιώργος Καζαντζής θα φιλοξενηθεί, μαζί με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την Αλεξία Χρυσομάλλη στο Μουσικό Προαύλιο Badminton για δυο συναυλίες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Διαδρομές», την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21.00.

Γιώργος Καζαντζής
Τραγουδούν: Φωτεινή Βελεσιώτου – Αλεξία Χρυσομάλλη
“Εκτός από τα forte υπάρχουν και τα piano”

Ο Γιώργος Καζαντζής σας προσκαλεί σε μια συναυλία, όπου πέρα από τα forte θα ακουστούν και τα piano της μουσικής του… θα ακουστούν και οι παύσεις… οι ανάσες των τραγουδιστών… το τρίξιμο του δοξαριού πάνω στη χορδή… το πάθος του μουσικού.

Όλα αυτά που χάνονται, αν και είναι το αλάτι της μουσικής, μέσα στη φασαρία και τις άγονες εντάσεις του συνήθους τρόπου διασκέδασης. Όλα αυτά που μη μπορώντας να τα ακούσουμε, γευόμαστε άνοστα την «πλέον αφηρημένη των Τεχνών». Τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του μπλέκουν αρμονικά με τα οργανικά του με τις υπέροχες φωνές της Φωτεινής Βελεσιώτου και της Αλεξίας Χρυσομάλλη.

«Ήτανε αέρας» και «Βαλς της Ουτοπίας», «Μέλισσες» και «Σορόκος», «Σαν καταιγίδα» και «Παλίρροια», «Χειμωνανθός» και «Faux Bijoux», «Φωτιά κι αλμύρα» και «Ελαφονήσι»… είναι μερικά από τα ζευγάρια τραγουδιού και μουσικής που θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας ταξιδέψουν. Μελωδίες που ταξίδεψαν τους μουσικόφιλους σε όλο τον πλανήτη, αφού ο Γιώργος Καζαντζής συγκαταλέγεται στους Έλληνες συνθέτες με διεθνή αναγνώριση.

Με τον Δημήτρη Γουμπερίτση στο όρθιο μπάσο, την Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι – άλτο φλάουτο, τον Κώστα Τσούγκρα στο ακορντεόν και τον Θάνο Καζαντζή στα κρουστά.