Ο Γιώργος Καζαντζής ανανεώνει την συνεργασία του με τρεις εξαίσιες φωνές της Θεσσαλονίκης, την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Γιώργο Μπαγιώκη και την Νατάσσα Χρηστίδου και μας χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες στη μουσική σκηνή της Αυλαίας.

Μαζί με τους παραπάνω τραγουδιστές τις συγκεκριμένες βραδιές θα συμμετέχουν και θα ερμηνεύσουν και άλλοι καλοί φίλοι του συνθέτη που έχουν τραγουδήσει στον νέο του δίσκο Ίσαλος Γραμμή. Όπως η Μελίνα Κανά, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Κώστας Θωμαϊδης ,ο  Σταύρος Σιόλας, ο Μιχάλης Παπαζήσης.

Τραγούδια που ήδη αγαπάμε όπως οι Μέλισσες, Άχρωμη σιωπή, Μαρμαρυγή , Ο έρωτας δεν περιμένει, Τα μάτια του Μορφέα, θα συμπληρώσουν την μέχρι τώρα πλούσια δισκογραφία του Γιώργου Καζαντζή απ’ όπου θα ακουστούν τα Ήταν αέρας, Φωτιά και Αλμύρα, Σεντόνια Δίχτυα , Σαν καταιγίδα ,Χειμωνανθός κ.α, καθώς και τα οργανικά κομμάτια Sorocos,Βαλς της Ουτοπίας ,Παλίρροια, Ελαφονήσι κ.α. Τέλος δε θα λείψουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των τραγουδιστών!

Αναζητώντας την διαφορετικότητα ο Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο συμπτύσσεται σε ένα νεανικό οργανικό σύνολο που αποτελούν οι: Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι , Εύη Καζαντζή στο τσέλο ,Θάνος Καζαντζής στα κρουστά που με την φρέσκια και ανατρεπτική τους διάθεση παράγουν υπέροχες μουσικές ατμόσφαιρες.