Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.

Από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο Γιώργος Γεροντής μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Να μη νοιαστείς».

Ο νεαρός Κρητικός τραγουδοποιός ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και μας παρουσιάζει τα πρώτα του τραγούδια, πλάι στα αγαπημένα του έντεχνα κομμάτια αλλά και στιγμές της κρητικής παράδοσης.

Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα ταλαντούχο τραγουδοποιό και εξαιρετικό μουσικό στα πρώτα του βήματα.

Σε μια μουσική βραδιά με άξονα τα όμορφα, μελωδικά τραγούδια με κρητικό ηχόχρωμα, της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Να Μη Νοιαστείς». Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος και ο Πάρις Περυσινάκης, ενώ οι στίχοι αποτελούν αποκλειστικά «γυναικεία υπόθεση» από τις: Ελένη Σιούφτα, Πασχαλία Παλάζη, Άννα Σωτηριάδη και Γιώτα Βασιλακοπούλου.

 

Κοντά σε αυτά και γνωστά τραγούδια που τον ενέπνευσαν, θαυμάζει και αγαπά, από το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι ως την παράδοση του τόπου του, την Κρήτη. 

Συμπαραστάτες σε αυτή τη βραδιά ο Παντελής Θαλασσινός (που συμμετέχει και στο δίσκο) και ο Γιάννης Χαρούλης.

Καθώς επίσης και οι εξαιρετικοί μουσικοί: 
Μουσική Επιμέλεια – Λύρα – Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης, Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης, Μπάσο: Πέτρος Βαρθακούρης, Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης, Κιθάρα: Κώστας Ανετάκης, Πνευστά: Αποστόλης Βαγγελάκης