Ο Γιώργης Χριστοδούλου λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, παρουσιάζει την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 την «Καντάδα» σ’ έναν από τους πιο ταιριαστούς χώρους της πόλης για το νέο μουσικό του project, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου. – Η συναυλία αναβάλλεται για τις 19 Ιουλίου 2015.

Ο γνωστός μας “flaneur”, φέρνει μαζί του τις μελωδίες της παλιάς Αθήνας, τα ελληνικά βαλς και τα φοξ-τροτ του ’30 και του ’40 μαζί με τα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία σε ρυθμούς swing και bosa nova σε μια βραδιά διαφορετική απ’ τις άλλες και ανοιχτή για το κοινό.

Με τους ήχους του ακορντεόν, του κοντραμπάσου, της κιθάρας κι ενός γιουκαλίλι, ο Γιώργης και η παρέα του σας προσκαλούν σε μια «Καντάδα» βγαλμένη από την «εποχή της αθωότητας».

Τα τραγούδια του Κώστα Γιαννίδη, του Λεό Ραπίτη, του Ηρακλή Θεοφανίδη, του Μιχάλη Σουγιούλ, του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και του Charles Trenet και του Cole Porter μαζί με «σύχρονα» swing του Randy Newman ή του Thomas Dutronc με τη ζεστή φωνή του Γιώργη στην ερμηνεία και τη συνοδεία τριών εξαιρετικών νέων μουσικών, θα μεταφέρουν στο κοινό την πιο κομψή και κοσμοπολίτικη πλευρά της ελληνικής κι ευρωπαϊκής μουσικής.

Η δισκογραφική «Καντάδα» θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου.

Παίζουν:

Χάρης Σταυρακάκης – ακορντεόν

Παναγιώτης Αθάνατος – jazz & ακουστική κιθάρα

Χάρης Πανταζής – κοντραμπάσο