Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ξεχωρίσει στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού για την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του. Στις φετινές του εμφανίσεις έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες του επιτυχίες που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Τραγούδια που έγραψαν σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (Χρώμα δεν αλλάζουν τα μάτια, Σκάκι), ο Βαγγέλης Κορακάκης (Σκέψη της τρελής, Πρώτο φθινόπωρο), ο Χρήστος Νικολόπουλος (10 χρόνια στου Μπακάκου), ο Μιχάλης Γκανάς, ο Παντελής Θαλασσινός (Αχ Φεγγάρι) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει).

Συμπεριλαμβάνονται επίσης τραγούδια από το δίσκο του με τα τραγούδια του Άκη Πάνου αλλά και το τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκι «Ο Γκρεμός» , το οποίο ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμήνευσε στις εμφανίσεις του στο Χάραμα και το έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Τέλος θα παρουσιαστούν και τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Ψυχές Γενναίες».

Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται δύο σπουδαίοι μουσικοί, ο Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι και ο Άκης Μουχλιανίτης στο πιάνο.