Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη θα εμφανιστούν για μία συναυλία στην Ύδρα στο πλαίσιο

των εκδηλώσεων «Κουντουριώτεια 2012» την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, με σπουδαία φωνή και δυναμική παρουσία εδώ και πολλά χρόνια στις live εμφανίσεις, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές της γενιάς του. Με πείρα στο λαϊκό πάλκο αλλά και σημαντική θητεία ως ερμηνευτής σπουδαίων δημιουργών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος παρουσιάζει στις συναυλίες του μεταξύ άλλων τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας από τις συνεργασίες του με τον Βαγγέλη Κορακάκη, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, το Χρήστο Νικολόπουλο κ.α., τραγούδια του Άκη Πάνου αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδόπουλο με τίτλο «Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει». 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με αφετηρία την αγάπη του στο καλό τραγούδι, συνδυάζει την ερμηνευτική δεξιότητα και τη δυναμική σκηνική παρουσία σε  μία συναυλία  που θυμάται και μας θυμίζει σημαντικές στιγμές κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, τις επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα εγγυημένης διασκέδασης γεμάτο ζωντάνια, κέφι και υπέροχες ερμηνείες.

Μαζί του στην ερμηνεία η ταλαντούχα Ειρήνη Τουμπάκη που έχει ήδη συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες (Παντελής Θαλασσινός, Μπάμπης Τσέρτος, Πέτρος Βαγιόπουλος, Πέτρος Δουρδουμπάκης κ.α.) Το 2007 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ελεγεία» αποσπώντας το δεύτερο βραβείο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Ειρήνη Τουμπάκη επί σκηνής, δημιουργούν μια υπέροχη μουσική ατμόσφαιρα. Οι μεγάλες ερμηνείες του Γεράσιμου Ανδρεάτου δικαιώνουν τις προσδοκίες των  φανατικών φίλων του και η Ειρήνη Τουμπάκη αποδεικνύει  ότι η θέση της δίπλα σε μεγάλους ερμηνευτές είναι ένα μεγάλο βήμα σε μια πορεία που πηγαίνει πολύ μακριά.

Μαζί τους μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.