Οι residents dj\’s των STFU Parties Postriper και Cubism (forthcoming 2Much Bass Rec) μαζί με τον Killemil συναντιούνται με τον Σαλονικιο Nuff (pony licks)

με σκοπό να υποδεχτούν τον επόμενο καλεσμένο τους,τον Βρετανό Funtcase της circus records!

Ο FuntCase (aka James Hazell) έχει ήδη κάνει εκρηκτική την παρουσία του στην  dubstep σκηνή, με τεράστια ποικιλία μουσικών ρυθμών, ικανούς να φέρουν τον κόσμο του σε απίστευτη εγκεφαλική διέγερση!
Από την έναρξη του επάνω στο dubstep, Ιούλιο του 09, ο FuntCase έχει σχεδιάσει τις πιο πολύπλοκες και παράλληλα μελωδικές δημιουργίες και εκτελέσεις στο χώρο του dubstep, με αποτέλεσμα η δημοτικότητά του να έχει αυξηθεί μαζικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στα 6 χρόνια της καριέρας του,  έχοντας στο παρελθόν, στην παραγωγή του, πολλές Drum and Bass δημιουργίες και κυκλοφορίες κάτω από το όνομα ‘DJ DOSE’, συνειδητοποίησε την μαγεία της dubstep σκηνής, όταν έκανε τα πρώτα κομμάτια του, ‘gorilla flex’και ‘make our day’, απο έμπνευση, για φίλους του οι οποίοι τον παρότρυναν συνεχώς να δημιουργήσει στο συγκεκριμένο στυλ.

Τώρα, με μια νέα προσθήκη στο Circus Records Crew, φαίνεται ότι το δύσκολο έργο του έχει αποδώσει καρπούς, επισκέπτοντας πολλές νύχτες εκτός απο την Αγγλία και άλλες χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ρουμανία, όπου πραγματοποιεί συναυλίες με τεράστια ανταπόκριση απο τον κόσμο.

Η αξία του FuntCase έχει ήδη φανεί μέσα απο τις παραγωγές και τις δημιουργίες του που υποστηρίζονται απο ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως οι N-Type, Hatcha, Pendulum, Chase and Status, Rusko, Crissy Criss, Μίστα Jam, Trolley Snatcha, Datsik, Excision… To μέλλον φαίνεται πολύ λαμπρό για αυτό το νέο και συναρπαστικό ταλέντο.