Το Saint Solange υποδέχεται τον DJ Mosey aka Pierre Sarkozy την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 σε ένα ραντεβού “εκρηκτικό”!

Στον πεζόδρομο της Ερμού, σε μια περιοχή «ποτισμένη» με positive vibes από την εποχή του ιστορικού Άτομο και του +Soda, στον ίδιο χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν το εμβληματικό Interni, έρχεται ένα ολοκαίνουργιο club που θα ταράξει τα νερά.

Saint Solange

To Saint Solange, εγκαινιάζει μια νέα εποχή, προσκαλώντας μεγάλα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον DJ Mosey aka Pierre Sarkozy, που δεν είναι άλλος, παρά ο πρωτότοκος γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Nικολά Σαρκοζί!

O DJ Mosey aka Pierre Sarkozy, αφού έκλεψε εντυπώσεις και έκαψε καρδιές με την guest εμφάνισή του στο Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour του Σάκη Ρουβά, στο Tae Kwon Do, επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Saint Solange δίνοντας μας, επιτέλους,  την ευκαιρία να τον δούμε και να τον ακούσουμε σε απόσταση αναπνοής.

O Pierre δεν ακολούθησε την πολιτική σταδιοδρομία του πατέρα του αλλά, έχει καταφέρει να “κατακτήσει τον κόσμο” και τα παγκόσμια dance floors, σαν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους DJ’s της σύγχρονης house.

O γοητευτικός 29χρονος πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει ένα πέρασμα από το modeling και μάλιστα έχει μπει στη λίστα γνωστού περιοδικού με τους 40 πιο ποθητούς εργένηδες στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του ονόματα, όπως ο George Clooney. Έχει ελληνικές ρίζες αφού ο πατέρας της γιαγιάς του είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, και αγαπά ιδιαίτερα τη χώρα μας.

Ως DJ Μosey έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα, τόσο ως συνθέτης όσο και ως παραγωγός. Μάλιστα μια από τις συνθέσεις του ήταν το διαφημιστικό jingle γαλλικής τηλεφωνικής υπηρεσίας για πάνω από τρία χρόνια. Έχει επίσης γράψει μουσική για το dvd του γνωστού Γάλλου κωμικού ηθοποιού Jamel Debbouze. Ως παραγωγός υπογράφει την τελευταία κυκλοφορία του Doc Gyneco, του  best-selling Rap Artist της Γαλλίας και το original score της ταινίας “Seuls two” των Γάλλων κωμικών Eric & Ramzy ενώ το πρόσφατο “Download me I’m free” του Laslo Jones ξεπέρασε τα 1.000.000 views στο youtube.

Όσοι τον είδαν και τον άκουσαν πρόσφατα δεν μπορούν παρά να επιβεβαιώσουν αυτό που και τα διεθνή media υποστηρίζουν: Ο DJ Mosey aka Pierre Sarkozy είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ταλαντούχα ονόματα των dance floors και ήρθε για να μείνει!

Resident DJ: ο DJ NSI με πολλά gigs στο ενεργητικό του στα αθηναϊκά clubs