Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, το Jazzét Music Hall υποδέχεται στη νέα του σκηνή, δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τον σαξοφωνίστα και κοσμήτορα του Τζαζ Τμήματος του Ιονίου Πανεπιστημίου, Δήμο Δημητριάδη και τον κοντραμπασίστα και συνθέτη Ντίνο Μάνο.

Μαζί με νέους σολίστες από το Τμήμα Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου, πριν από την εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής σε κεντρική εκδήλωση του Υπουργείου Παιδείας, θα πρωτοπαρουσιάσουν το New Jazz Ensemble που απαρτίζεται από τους Αλέξανδρο Λυκοθανάση στο πιάνο, Γιώργο Μουστάκα στην κιθάρα, Ανδρέα Αλαμάνο στα ντράμς και Αναστασία Κωνσταντινίδου στη φωνή.

Η συναυλία τους θα αποτελείται από νέα μουσική και διασκευές σπάνιου ρεπερτορίου της τζαζ αλλά και παραδοσιακών κομματιών του κόσμου. Μία ξεχωριστή μουσική συναυλία όπου η σοφία και πολυπραγμοσύνη των εξαίρετων Δήμο Δημητριάδη και Ντίνο Μάνο πραγματεύεται με το ταλέντο και την νεανικότητα των σπουδαστών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΣΑΞΟΦΩΝΟ

ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΣ – ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ

NEW JAZZ ENSEMBLE: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΘΑΝΑΣΗΣ– ΠΙΑΝΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ– ΚΙΘΑΡΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΑΜΑΝΟΣ– ΝΤΡΑΜΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ– ΦΩΝΗ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.