Ο Chris Eckman θα βρεθεί στη χώρα μας για 3 ξεχωριστές βραδιές σε Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα και Αθήνα, μαζί με τον κιθαρίστα Bernard Kogovsek.

Ο Chris Eckman, το ένα μισό των The Walkabouts ετοιμάζεται να μας χαρίσει στις 9, 10 και 11 Απριλίου τρεις μοναδικές βραδιές  -μία στη Θεσσαλονίκη, μία στην Καρδίτσα και μία στην Αθήνα, στο Faust-  μια ακουστική διαδρομή στην πορεία των The Walkabouts καθώς και στις προσωπικές του δουλειές.

Θα εμφανισθεί ως ντουέτο μαζί με τον Βernard Kogovsek, στην ηλεκτρική κιθάρα.

Η Carla Torgerson και ο Chris Eckman δημιούργησαν ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, τους The Walkabouts. Οι The Walkabouts γράφουν μοναδική μουσική, αισθαντική, σκοτεινή, κινηματογραφική, ένα επιβλητικό road trip με εικόνες από τα τοπία της ερήμου του αμερικάνικου νότου και τις ατελείωτες λεωφόρους που οδηγούν στο Grand Canyon και στο Monument Valley. Η επιλογή των χώρων, που θα εμφανιστεί ο Chris Eckman, έγινε με βάση την εξαιρετικής ποιότητας ατμόσφαιράς τους, κάτι που είναι ζητούμενο και προαπαιτούμενο από έναν καλλιτέχνη που καταθέτει στο κοινό την ψυχή του.