Κάθε φορά οι θεατές τον αποθεώνουν όρθιοι, με αποτέλεσμα τα αλλεπάλληλα, αυθόρμητα encores σε μία μουσική εμπειρία που παραπέμπει σε μεγάλες rock συναυλίες !

Μια ημέρα πριν την sold out συναυλία του στην Ελβετία, ο Avishai Cohen και το Trio του κάνουν στάση στο Main Stage παρουσιάζοντας νέες συνθέσεις από το τελευταίο του album με τίτλο “1970” καθώς επίσης και παλαιότερες αγαπημένες μελωδίες του.

Τι να πρωτοπεί κάποιος για τον Avishai; Από τα πρώτα βήματα δίπλα στον Danilo Perez ως τη συμμετοχή του στο super group του Chick Corea και τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της jazz όπως ο Herbie Hancock,o Paquito D’Rivera, o Bobby Mc Ferrin και η Alicia Keys μεταξύ άλλων, ο Avishai αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της συγχρονης Jazz με μία ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα, έχοντας βάλει τη δική του, μοναδική σφραγίδα με κομμάτια όπως το Seven Seas και Smash.

Στην σκηνή τον συνοδεύει μια από τις πιο ξεχωριστές, ευέλικτες και φρέσκες “φωνές” της σύγχρονης jazz σκηνής, ο πιανίστας και συνθέτης Omri Mor το μουσικό φάσμα του οποίου εκτείνεται από την κλασική και jazz ως την Αραβική-Ανδαλουσιανή, Αλγερινή Chaabi και λατινική μουσική. Το trio ολοκληρώνεται με τον δημιουργικό και ιδιαίτερο Noam David στα drums, ο οποίος με το πλούσιο στυλ και τους σύνθετους πολυρυθμικούς ήχους συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη της μουσικής σκηνής στο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Avishai Cohen, μπασίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και band leader, μετρώντας πλέον δύο δεκαετίες ως ένας από τους κορυφαίους μπασίστες στον κόσμο, έρχεται για ένα live που θα αποτελέσει μια jazz κοσμοπολίτικη μουσική εμπειρία με διεθνείς επιρροές στο Main Stage του gazarte την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου!

Be there!

Line up

Avishai Cohen: bass, vocals
Omri Mor: piano
Noam David: drums