Μετά το ταξίδι με την αμαξοστοιχία του Τρένου στο Ρουφ-Φεστιβάλ «Τα 12 Κουπέ», η performance «Ο άλλος & ο εαυτός μου» παρουσιάζεται σ΄έναν νέο χώρο στο Κουκάκι «Του Ονείρου», από μέσα Οκτώβρη 2014.

Μεσάνυχτα. Η πόλη ησυχάζει και οι ανθρώπινες αντιστάσεις πέφτουν. Μία ιστορία ξεκινά. Η ιστορία σου… η ιστορία μου. Βαθύ όνειρο ή ζωή; Όλη η διαδρομή της ζωής μέσα από ιστορίες που τη σηματοδοτούν, γραμμένες σε ένα ημερολόγιο πάνω στον εαυτό μας ή ως καθρέφτης στον “άλλον”. Τελικά το χαμόγελο και το δάκρυ μας είναι από το ίδιο υλικό φτιαγμένα. Πώς είναι το νήμα της ζωής μας που μας συνδέει με ανθρώπους, ιδέες και ανάγκες;

Δύο ηθοποιοί ψάχνουν μέσα από προσωπικές διαδικασίες να βρουν τον “άλλο / εαυτό τους”… Ένα ημερολόγιο εμφανίζεται δηλώνοντας τη μοναξιά, τις ανάγκες, τις αναζητήσεις τους. Αλληλοσυμπληρώνουν τα βιώματα τους θέτοντας ερωτήσεις στο κοινό από σκέψεις που όλοι έχουμε κάνει. Στίχοι μεγάλων ποιητών συναντάνε τις ίδιες σκέψεις. Βιωματικές λειτουργίες που συνδέονται με την ιστορία δυο ανθρώπων που ψάχνουν την έννοια της ζωής μέσα από την αγάπη. Μια performance διαδραστική με το κοινό που θέτει  ερωτήσεις για προσωπική αναζήτηση και ταύτιση με τους εαυτούς τους.

Σύλληψη – Ερμηνεία: Βικτώρια Γόμπου, Άννα Μαρία Πασχάλη

Διάρκεια: 30 λεπτά