Ο πανέμορφος λόφος της Καστέλας, στις 29 Μαΐου, αναμένεται να γεμίσει με τις μελωδίες των αγαπημένων μας τραγουδιών, με απρόσμενες διασκευές και αυτοσχεδιασμό, αλλά και με μοναδικές στιγμές αλληλεπίδρασης με το κοινό.

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album «ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ», οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά έντονων συγκινήσεων, ταξιδιού και νοσταλγίας, υπό το φως του φεγγαριού και με οδηγό πάντα τη μελωδική φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη!

Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»

Συντελεστές:

  • Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα
  • Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί
  • Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο
  • Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
  • Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή