Το Θέατρο Πορεία σε συνεργασία με το θεραπευτικό πρόγραμμα του «18 ΑΝΩ», παρουσιάζει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, το Νυχιάνγκ, το έργο της νεαρής συγγραφέως Ευαγγελίας Γατσωτή, που σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς. Η μαύρη κωμωδία «Νυχιάνγκ», θα παρουσιαστεί την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 18.30 σε τρόφιμους του σωφρονιστικού ιδρύματος, με σκοπό να τους μεταδώσει την ευεργετική δύναμη της θεατρικής τέχνης…

Λίγα λόγια για το Νυχιάνγκ

«Υπάρχει άνθρωπος που σ’ έχει νιώσει πιο πολύ από μένα;»

Τη «σκοτεινή» κωμωδία «Νυχιάνγκ» της μόλις εικοσάχρονης σπουδάστριας Ευαγγελίας Γατσωτή, θα σκηνοθετεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου, με τις Αλεξία Καλτσίκη και Θάλεια Σταματέλου στους δύο ρόλους του έργου.

Η Αργυρώ είναι αισθητικός και προσφέρει τις υπηρεσίες της κατ’ οίκον. Η Κάλλια χρειάζεται μανικιούρ και της κλείνει ραντεβού στο διαμέρισμά της. Η Αργυρώ καταφτάνει με τα σύνεργά της και η διαδικασία ξεκινάει. Την ιεροτελεστία του μανικιούρ διαρρηγνύει ο επίμονος ήχος κλήσης του κινητού της Κάλλιας. Η Αργυρώ θέλει επίμονα να μάθει ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και γιατί προκαλεί τέτοια αναστάτωση στην Κάλλια. Ένα ιδιόχειρο γράμμα που θα βρεθεί στην εξώπορτα θα ανατρέψει τις εξηγήσεις, πυροδοτώντας εξομολογήσεις και συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου
Σκηνικά: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Αλέξανδρος Γαρνάβος
Μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Κίνηση: Κορίνα Κόκκαλη
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Βοηθός Ενδυματολόγου: Αλεξάνδρα – Αναστασία Φτούλη

Διανομή
Αργυρώ: Αλεξία Καλτσίκη
Κάλλια: Θάλεια Σταματέλου

Διάρκεια: 70 λεπτά, χωρίς διάλειμμα