Η Θεατρική Ομάδα  Συν Αθηνά…  και το art house   παρουσιάζουν την σουρεαλιστική – μουσική κωμωδία Ντετέκτιβ Στόρι : Ο  μύθος  του  Φίλιπ  Μάρλοου  Ηρακλή…

Είναι μια  ιστορία βασισμένη στον μύθο της Άλκηστης, μέσα από το στυλ του φιλμ νουάρ που  ακολουθεί τη σκηνοθετική γραμμή του live art theatre – ζωντανού θεάτρου. Με πολλή μουσική: modern jazz, ρετρό, πόπ, μλπουζ, γκόσπελ και πρωτότυπη μουσική σύνθεση.

Ένας μοναχικός και φτωχός ντετέκτιβ που δεν έχει πια όνειρα για το μέλλον, γυρίζει από κραιπάλη στο διαμέρισμα-γραφείο του, μετά από μια κουραστική και άδεια μέρα, αναθεματίζοντας για άλλη μια φορά την κακή του τύχη-μοίρα.  Και ως εκ  θαύματος, την ώρα που βγάζει τα παπούτσια του, ανοίγει η ετοιμόρροπη πόρτα του και μπαίνει μέσα μια γυναίκα-θεά.  Από κει αρχίζουν όλα.  Του αναθέτει την μεγαλύτερη υπόθεση της καριέρας του.  Χτυπημένος από τον έρωτα, ορμάει ακάθεκτος και τα βάζει ακόμα και με τον θάνατο -για το χατίρι της και μόνο.  Γιατί όπως λέει και ο ίδιος, σημασία έχει μόνο να αγαπάς.

Μια μικρή μπάντα δρόμου (Φάλτσα κωμωδία) αποτελούμενη από ακορντεόν, τρομπέτα, κιθάρα, βιολί και κρουστά συμμετέχει ζωντανά μαζί με τους ηθοποιούς.

Ερμηνεύουν:
Κωνσταντίνος  Καραδήμας- Ντετέκτιβ
Τάσος  Νταβάκος- Βοηθός Ντετέκτιβ
Κωστής Ρόδης- Άλκηστις, Τζέσικα
Βασίλης  Παχουνδάκης- Παρατηρητής
Αθηνά  Παππά- Μουσικός αφηγητής