Την περασμένη Δευτέρα ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ντέιβιντ Λιντς (David Lynch) ανήγγειλε το επερχόμενο πρότζεκτ του με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην twitter). Στο βίντεο ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Κυρίες και κύριοι, κάτι έρχεται για σας, να το δείτε και να το ακούσετε και θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου».

Αποδείχθηκε ότι το «κάτι έρχεται για σας, να το δείτε και να το ακούσετε» ήταν ένα μουσικό βίντεο για το νέο του άλμπουμ “Cellophane Memories” σε συνεργασία με την Κρίσταμπελ (Chrystabell), που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από την εταιρεία Sacred Bones.

Αν και ο Ντέιβιντ Λιντς μπορεί να απογοήτευσε τους θαυμαστές του ότι το νέο «κάτι» δεν ήταν ταινία ή τηλεοπτική σειρά, σκηνοθέτησε το βίντεο «Sublime Eternal Love», με ελαφρώς απόκοσμες εικόνες του προσώπου της Chrystabell που τρεμοπαίζουν και έναν ατμοσφαιρικό, αιθέριο ήχο.

Η Chrystabell, είναι τραγουδίστρια και η ηθοποιός που έπαιξε την πράκτορα του FBI Tammy Preston στο “Twin Peaks: The Return”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “David Lynch Theater Presents: Chrystabell & David Lynch – Sublime Eternal Love (Official Video)”, DAVID LYNCH THEATER, via YouTube