Για ένα ακόμα διήμερο στις 23 και 24 Απριλίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, θα βρεθούν στη μουσική σκηνή, Δίπλα στο ποτάμι για να χαρίσουν στο κοινό ανατρεπτικές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών. Οι τρεις φίλοι, οι τρεις μουσικοί με τη δική τους πορεία ο καθένας αλλά και κοινές μουσικές διαδρομές, έκαναν την αρχή στις 16 και 17 Απριλίου και ολοκληρώνουν αυτό το δεύτερο διήμερο τις εμφανίσεις τους, υποσχόμενοι μια δυναμική καλοκαιρινή περιοδεία.

Φίλοι από τα παλιά οι τρεις τους κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, απευθυνόμενοι στο κοινό σαν να είναι πραγματικά προσκεκλημένοι τους.

O ένας Νίκος είναι ροκάς-ανατολίτης, ο άλλος Νίκος φλερτάρει μοναδικά με την παράδοση, ενώ ο Μανώλης είναι ένας μελαγχολικός κιθαριστής που όταν ξυπνά το παιδί μέσα του παίζει γιουκαλίλι. Τρεισήμισι ώρες γεμάτες ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής. 

Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ο Νίκος, ο Νίκος και ο Μανώλης, σε ένα πρόγραμμα χωρίς αποστάσεις, με πραγματικά παρεΐστικη διάθεση μετατρέπουν την κάθε παράσταση σε ένα μοναδικό ροκ πάρτυ.