Το θέατρο 104 παρουσιάζει στην κεντρική σκηνή του το έργο του Νίκι Σίλβερ, «Χοντροί άντρες με φούστες» από τις

19 Οκτωβρίου 2012.

Η οικογενειακή ευτυχία και η οικογενειακή τραγωδία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η οικογένεια Χόγκαν έκανε πολλά λάθη. Θέλει να τα διορθώσει, αλλά… Ένα αεροπορικό δυστύχημα, ένα ταξίδι στην Ιταλία, ένα νησί, είκοσι περίπου χρόνια δράσης, η Νέα Υόρκη κι ένα ψυχιατρείο ανατρέπουν τα θέλω τους και οδηγούν τα μέλη της σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Κανιβαλισμός, αιμομιξία, εφηβεία, έρωτες, αθωότητα και σκληρότητα συνθέτουν το παζλ της παράστασης του έργου «Χοντροί άντρες με φούστες» του Νίκι Σίλβερ, του τρομερού παιδιού του σύγχρονου Αμερικάνικου θεάτρου.

Η παράσταση παίχτηκε προ τριετίας με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Χώρα και τώρα έρχεται στο 104 ανανεωμένη και με τους ίδιους συντελεστές!  

«Φροϊδικό τρενάκι του τρόμου…»

(…) Ο νέος σκηνοθέτης Χρήστος Καρχαδάκης βλέπει το έργο μέσα από το σχίσμα της πλαστής εικόνας του αμερικανικού ονείρου και της ωμής νατουραλιστικής αφύπνισης του ενστίκτου. Και η παράστασή του, κερδίζει σε ευαισθησία. Αποτελεί προσωπική του επιτυχία ότι η εξομολόγηση του γιου στο τέλος μπορεί να εγείρει συγκίνηση. Λιτά μέσα και πολλή δουλειά στο εσωτερικό του έργου.

Μετάφραση – Σκηνοθεσία
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΧΑΔΑΚΗΣ
Σκηνικά – Κοστούμια
ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Μουσική Επιμέλεια:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Βοηθός Σκηνοθέτη:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ
(με σειρά εμφάνισης)

Μαρία Γεωργιάδου: Φίλις Χόγκαν
Δημήτρης Μακαλιάς: Μπίσοπ Χόγκαν
Άγης Εμμανουήλ: Χάουαρντ Χόγκαν / Δρ. Νέστωρ
Αγγελική Μιχαλοπούλου: Παμ / Πόπο Μάρτιν