Το Nerium Park, το πάρκο με τις πικροδάφνες, το μεγάλο οικοσύστημα με τα πολλά μπλοκ πολυκατοικιών, τις πισίνες και τα καταστήματα, ανοίγει τις πόρτες του, στους πρώτους του αγοραστές, ενός από τα εκατοντάδες διαμερίσματά του.

O Ζεράρ κι η Μάρτα, ένα νεαρό ζευγάρι με όνειρα για το μέλλον, έρχονται σαν έποικοι, από έναν κόσμο σε κάποιον άλλο, έρχονται για να ευτυχίσουν, να τρέξουν μπροστά, με την δύναμη των νιάτων τους, με την δύναμη των ονείρων τους, με την δύναμη της αγάπης τους. Γύρω τους τα κενά διαμερίσματα, τα κενά καταστήματα, οι κενές παιδικές χαρές, οι κενοί δρόμοι και το πάρκο με τις πικροδάφνες. Βαδίζουν μέσα στο χρόνο σαν σχοινοβάτες αιωρούμενοι, ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, ανάμεσα στις σκιές και τους ήχους, ενός τοπίου που δεν πρόκειται να κατοικηθεί ποτέ.

Ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα κατά την διάρκεια ενός έτους, κάνουν ένα ταξίδι μέσα στην σχέση τους, θυσιάζοντας ότι πολυτιμότερο έχουν.

Το έργο Nerium Park είναι μια σύγχρονη ελεγεία για την αποξένωση και την απώλεια, στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Η κρίση όμως δεν είναι μόνο οικονομική.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: JOSEP MARIA MIRO
Μετάφραση: ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: ΑΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Σχεδιασμός φώτων: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ
Μουσική επιμέλεια: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
Φωτογραφία: ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
Επικοινωνία παράστασης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
Παραγωγή: Labyrinth
Παίζουν: ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά