Η Megadance μας προσκαλεί για ακόμη μια φορά στο πιο sexy, μουσικό event της πόλης, με μοναδικά shows που κόβουν την ανάσα. Έπειτα από δύο μαγικές βραδιές στις 2/1 και στις 27/3 όπου το κοινό γέμισε ασφυκτικά τα Bloc 22 και Tessera club, ενώ το κέφι κι ο αισθησιασμός χτύπησαν κόκκινο, τα Sinners in Heaven Party επιστρέφουν στο χώρο που πρωτοξεκίνησαν, στο Luv Club το Σάββατο 17 Απριλίου.

Στα decks θα βρεθούν τέσσερις από τους μεγαλύτερους Dj και παραγωγούς της Ελληνικής dance σκηνής με εκπληκτική πορεία στο χώρο της Progressive House.

Οι Dj Mikele, Nick-Η, Romylos και Denisdate, από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του είδους στη χώρα μας θα βρίσκονται κοντά μας, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής.

Τα SINNERS IN HEAVEN συνεχίζουν δυναμικά και γι’ ακόμη μια φορά τα feelings κι η ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ’ αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Γι’ αυτό και θεωρούνται τα πιο ερωτικά event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα που μπορεί κανείς ν’ απολαύσει.

Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 17 Απριλίου στο Luv club και θα καταλάβετε γιατί τα \»SINNERS IN HEAVEN\» Parties αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers + BSDM!