Μετά από δυο επιτυχημένες θεατρικές σεζόν το Shamone, αγαπημένο bar restaurant που έχει καθιερωθεί ως στέκι στο Γκάζι, ετοίμασε δυο νέες παραγωγές, που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο 2014. «Ι love you κάργα» και «Τρεις κόρες εν καμίνω» είναι οι δυο παραστάσεις, που δεν υπόσχονται τίποτα από τα τετριμμένα, αλλά σας διαβεβαιώνουν για το βασικό.

Άφθονο γέλιο σε ατμόσφαιρα πάρτι!

«I LOVE YOU ΚΑΡΓΑ»


Η Βασιλική Ανδρίτσου σκηνοθετεί την μουσική κωμωδία «I love you κάργα» σε κείμενο Νίκου Μουτσινά, ο οποίος για πρώτη φορά συνεργάζεται με το Shamone. Κάθε Τετάρτη οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της παράστασης Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σοφία Βογιατζάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιάννης Σεμερτζίδης και η Βασιλική Ανδρίτσου αναβιώνουν στιγμές σπαρταριστής συνύπαρξης ζευγαριών σε κηδείες, γέννες, συνευρέσεις άνω των δυο… και λοιπά ερωτικά ζευγαρώματα.

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Κείμενο: Νίκος Μουτσινάς

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σοφία Βογιατζάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Αλεξία Κουλούρη, Γιάννης Σεμερτζίδης και η Βασιλική Ανδρίτσου

Βοηθός σκηνοθέτη: Φένη Μαράβα

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

Κοστούμια: Φένη Μαράβα

Ενορχήστρωση – πλήκτρα: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Κιθάρα: Γιώργος Πασχάλης

«ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ»


Μετά το τελευταίο πετυχημένο ανέβασμα του στο Θέατρο Badminton, το έργο «Τρείς κόρες εν καμίνω» του Βασίλη Μυριανθόπουλου επανέρχεται στην σκηνή του Shamone κάθε Κυριακή με την πιο ανατρεπτική τριάδα πρωταγωνιστριών. Η Τζέσυ Παπουτσή, η Ελένη Φιλίνη και η Πωλίνα κάνουν πρόβα την κηδεία τους σε μια μουσική μαύρη κωμωδία με την συνοδεία τριών αγγέλων έκπληξη!  

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Τζέσυ Παπουτσή, Ελένη Φιλίνη, Πωλίνα, Γιώργος Παράσχος (αναμένεται η ανακοίνωση δυο ακόμη πρωταγωνιστών)

Πρωτότυπη Μουσική: Στέφανος Κόκκαλης

Βοηθός σκηνοθέτη: Στράτος Λύκος