Η ομάδα Καλειδοσκόπιο 4 παρουσιάζει τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Ιουνίου στο φουαγιέ του θεάτρου Επί Κολωνώ, την performance Nakiami – Δεν κλαίω άλλo. Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Off off Athens Festival, κατά το οποίο νέες ομάδες παρουσιάζουν τις δουλειές τους.

Λίγα λόγια για το Nakiami – Δεν κλαίω άλλο  

Ο έρωτας που φθίνει, η αγάπη που τεμαχίζεται και το θάρρος ή η ακατανίκητη εμμονή του ανθρώπου να πληγώνεται και να φτάνει σε αδιέξοδα, ξανά και ξανά…

Η φιλία που δεν έχει τις βιολογικές ανάγκες του έρωτα, αλλά κι\’ αυτή πολλές φορές θα φτάσει σε τέλμα, ίσως και εξαιτίας του έρωτα ή απλά γιατί ο χρόνος περνάει και οι άνθρωποι αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν και καταλήγουν σε \”κάθε εγώ και κάθε εσύ\”.

Εμείς, που καθημερινά ζούμε στη sadland, που καθημερινά ακούμε και αναπνέουμε την τρέλα του διπλανού, πόσο μπορούμε να μείνουμε άνθρωποι και ν\’ αγαπάμε;

Η νεκροψία θα δείξει…

Το project είναι μια αυτοσχεδιαστική προσπάθεια, απ\’ την οποία η ομάδα δημιούργησε τα κείμενα της (μονόλογοι και διάλογοι) με κεντρικό θέμα την αγάπη σε 3 βασικές της εκφάνσεις: τον έρωτα, τη φιλία και την καθημερινή ζωή (αγάπη προς τον λίγο/καθόλου γνωστό).

Αποτελείται από 4 μέλη: Χρυσούλα Καή, Χαρά Κωτσή, Γιώργο Στυλιανόπουλο, guest star…