Μετά από την θερμή υποδοχή που είχε από το κοινό, ο “Μυστικός Σαίξπηρ” επιστρέφει στο Rabbithole και φέρνει και φέτος την άνοιξη για 9 μόνο παραστάσεις.

Το έργο, του οποίου ο τίτλος συνεχίζει να παραμένει κρυφός, έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο στον ίδιο χώρο, προτείνοντας κάθε βράδυ μια αυθόρμητη συνάντηση καλλιτεχνών και κοινού χωρίς ταμπέλες, προσδοκίες και προκαταλήψεις.

Στα πλαίσια της εξερεύνησης διαφορετικών τρόπων αφήγησης του έργου, η ομάδα Νοσταλγία ταξίδεψε τον περασμένο Μάιο και στον πολυχώρο ARTηρία στη Λευκάδα, όπου παρουσίασε το έργο του βάρδου με μια εντελώς διαφορετική σχέση θιάσου-κοινού, εξερευνώντας νέους τρόπους θέασης που θα χαρίσουν το στίγμα τους και στις επερχόμενες παραστάσεις του φθινοπώρου.

Παράλληλα, δύο ελάφια δραπετεύουν και φέτος από το “Μυστικό Σαίξπηρ” και περπατούν στους δρόμους της πόλης χαρίζοντας ποίηση στους περαστικούς (https://www.youtube.com/watch?v=F-Cb_EG9-WU).

Ο τίτλος του έργου χαρίζεται στους θεατές στο τέλος της παράστασης. Φυσικά, μπορεί κάποιοι θεατές να έρθουν “διαβασμένοι”.  Ή μπορεί να φύγουν και να διαδώσουν τον τίτλο. Εμείς απλώς θέλουμε να χαρίσουμε το έργο σε περιτύλιγμα. Γιατί, ακόμα κι αν ξέρεις τι δώρο θα σου κάνουν, είναι πιο όμορφο όταν το έχουν τυλίξει ειδικά για σένα.

“Spring is coming…”

“Όσο σου δίνω έρωτα, τόσο έχω περισσότερο –
γιατί είν’ ατέλειωτοι κι οι δύο.”

Παίζουν:
Θάνος Αλεξίου
Μελαχρινός Βελέντζας
Χρηστίνα Γαρμπή
Παναγιώτης Λογοθέτης
Φρέντυ Μαγιάτζα
Νάντια Μαργαρίτη
Γιώργος Μποτώνης
Νίκη Νίκα
Νεκτάριος Παπαλεξίου
Μιράντα Παύλου
Αντώνης Τανισκίδης
Θωμάς Χαβιανίδης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τώνια Ράλλη
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ερρίκος Μπελιές
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Σίμωνας
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: Παναγιώτης Λαμπής
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Θάλεια Τσίγκου
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Μελαχρινός Βελέντζας, Παναγιώτης Λογοθέτης, Στάθης Νταφαλιάς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – VIDEO: Παναγιώτης Λαμπής
GRAPHIC DESIGN: Τώνια Ράλλη
WEBSITE: Nater Nater

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Ίριδα Μπούρη, Μάριος Μαραγκουδάκης, Δημήτρης Τσάλτας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΠΡΟΩΘΗΣΗ: Μελαχρινός Βελέντζας, Νίκη Νίκα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:Ομάδα Νοσταλγία