Η Σκηνή του Θεάτρου Badminton θα υποδεχθεί τους Παναγιώτη Πετράκη, Σία Κοσκινά, Γιάννη Φίλια και Ευδοκία Μωυσίδου για μια μουσική παράσταση με τίτλο “Musical Αγάπη μου”, με την καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου και καθοδήγηση από 25μελή ορχήστρα (Symphomaniacs), την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013.

 

Μια μοναδική συναυλία με τις πιο αγαπημένες (ερωτικές και χορευτικές) μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Musical!

 

Τέσσερεις δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου και με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας (Symphomaniacs), υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό αφιέρωμα στο πιο αγαπημένο καλλιτεχνικό είδος μικρών και μεγάλων… το Musical!

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Θέατρο Badminton

 

Αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα «Grease»,  «West Side Story»,  «Cats»,  «Phantom of the Opera», αλλά και «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδας»,  «Γοργόνες και Μάγκες»,  «Φτωχαδάκια και Λεφτάδες» και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες θα μας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα.

Μετά το Badminton, η συναυλία θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο (13/7), τα Ιωάννινα (16/7), τους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2 και 3/8).

 

Όλα τα έσοδα της συναυλίας των Ιωαννίνων, θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία.

 

Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.