Το Σάββατο 29 Μαρτίου αλλά και κάθε Σάββατο στις 22:00, ξεκινάει ένας νέος κύκλος μουσικής εξερεύνησης στην CHEAPART.HALANDRI, σε επιμέλεια και παρουσίαση της Etten, με τίτλο Εtten-Music Landscapes at Cheapart.Halandri.

Πρόκειται για ένα νέο project το οποίο έρχεται να επισφραγίσει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στην Etten και τον πολιτιστικό οργανισμό CHEAPART, στο πλαίσιο παρουσίασης της δουλειάς της. H Etten περνάει τις ημέρες της εξερευνώντας «μουσικά δάση», όπως της αρέσει να περιγράφει με ποιητικό τρόπο η ίδια, έχοντας ως σκοπό την διαδικασία ανακάλυψης νέας μουσικής.

Μέσα από τα είδη της folk, της folktronica, της experimental pop, της indie, της electronica και άλλων, ανακαλύπτει διαρκώς καινούργια δείγματα ενός απέραντου μουσικού κόσμου. Έτσι θα μας παρουσιάζει αυτά που έχει συλλέξει σε αυτές τις μουσικές περιηγήσεις, μέσω των επιλογών από τη προσωπική της συλλογή, για τα dj set της στα πλαίσια του Etten-Music Landscapes. Σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα τεράστιο μουσικό καμβά πολλών διαστάσεων που μέσα του θα μπορούμε να χαθούμε, να πετάξουμε, να ονειρευτούμε, να ερωτευτούμε, να χαμογελάσουμε, ακόμα και να ταξιδέψουμε σε μέρη της φαντασίας μας. Κατά καιρούς η Etten θα παρουσιάζει επιλεκτικά και άλλους μουσικούς εξερευνητές, με σκοπό πάντα να ενώνει τις μουσικές ανακαλύψεις της, μαζί με τις δικές τους.

H Etten είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους με το συγκρότημα των Film και δυο προσωπικά album, τo “I Know You ‘re Behind Me But I’m Not Scared” (2009 – undo/EMI), και το Lappuggla (2012- Inner Ear). Έχει γράψει μουσική για εικαστικές εκθέσεις, art performances και χοροθέατρο και έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις. Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες της είναι αυτές με τη Λένα Πλάτωνος, τον Μιχάλη Δέλτα, τον Chris Nemo, τους ΜΕΝΤΑ, καθώς και ως συνθέτρια-ερμηνεύτρια και performer στην παράσταση «Το Αθόρυβο Πάτημα Της Αρκούδας», σε μουσική Γιώργου Κουμεντάκη και σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή, που ανέβηκε στη Μικρή Σκηνή του Ιδρύματος Ωνάση. Από τον Ιανουάριο του 2013 είναι τραγουδίστρια του συγκροτήματος Marsabit με έδρα τη Στοκχόλμη. Παράλληλα με τη μουσική ασχολείται με το design, καθώς έχει σπουδάσει γραφιστική και έχει ασχοληθεί με ενδυματολογία, styling και σχεδιασμό – κατασκευή θεατρικού κοστουμιού. Είναι η ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του en vit ekorre, ενός brand που έχει σαν αντικείμενο το recycling-remaking ρούχων, κοσμημάτων, αντικειμένων κλπ για οικολογικούς και δημιουργικούς λόγους. Τα αντικείμενα διατίθενται σε Αθήνα και Στοκχόλμη.

Facebook page: https://www.facebook.com/MUSICBYETTEN
Soundcloud page: https://soundcloud.com/etten_music
En Vit Ekorre site: http://www.envitekorre.com