Γεμάτο μουσικές διαφόρων ειδών και διαθέσεων θα είναι αυτό το τριήμερο στη μουσική σκηνή Αυλαία. Την Παρασκευή 16 Απριλίου, ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Καίτη Κουλιά παντρεύουν μουσικές του χθες και του σήμερα, το Σάββατο 17 Απριλίου η Μάρω Μαρκέλλου & JoanNa Drigo μας καλούν σ’ ένα tango gia trio, ενώ την Κυριακή 18 Απριλίου η Φιλιώ Τερζή και ο  Γιώργος Λυριστής στήνουν ένα πρόγραμμα με ήχο… θεατρικά ηλεκτρονικό.

Αλλά ας πάρουμε τις εμφανίσεις με τη σειρά… Παρασκευή 16 Απριλίου. Ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Καίτη Κουλιά μάζεψαν την παρέα τους που αποτελείται από τους Κυριάκο Γκουβέντα (βιολί), Σωκράτη Σινόπουλο (λύρα), Κατερίνα Παπαδοπούλου (φωνή), Γιώργο Μακρή (γκάιντα), Μάριο Παπαδέα και Στέλλα Βαλάση (σαντούρι), Κώστα Μερετάκη και Βαγγέλη Καρίπη (κρουστά), Γιώργο Χρονόπουλο (κιθάρα) και στήνουν… χορό! Το χορό οδηγεί ο Στέφανος Γανωτής. Παραδοσιακοί ήχοι, όμορφα τραγούδια ερμηνευμένα από την υπέροχη φωνή της Καίτης Κουλιά.

Την επόμενη μέρα, τη σκυτάλη παίρνουν η Joanna Drigo και η Μάρω Μαρκέλλου που για δύο Σάββατα 17 & 24 Απριλίου ανεβαίνουν στη σκηνή να χορέψουν, να διασκεδάσουν και, αν τύχει να τραγουδήσουν και τραγούδια από την προσωπική τους απρόσωπη δισκογραφία. Με μια τριμελή μπάντα που παίζει τα πάντα, το party που ονομάζεται Τανγκό για Τρίο θα εξαντλεί κάθε μουσικοχορευτικό απωθημένο των δύο τραγουδοποιών αλλά και των παρευρισκομένων. Τρίο: Γιώτης Παρασκευαϊδης: Κιθάρες-φωνητικά, Χρήστος Ζερβός: Μπάσο-Φωνητικά, Νίκος Κυριακάκης: Τύμπανα-Μόνο, Τανγκό: Joanna Drigo & Μάρω Μαρκέλλου.

Τέλος, την Κυριακή 18 Απριλίου, η Φιλιώ Τερζή και ο Γιώργος Λυριστής (G), δίνοντας στο πρόγραμμά τους τον τίτλο, As you like it, αγγίζουν κάτι απ’ το άρωμα της Gilda και της Φαίδρας, νοσταλγούν με τα λόγια της Νικολακοπούλου και της Barbra Streisand και τζαζάρουν με τη διάθεση του Πλέσσα και της Loreena Mckennitt. Με τον τρόπο που σας αρέσει, μας περνάνε μέσα από εκλείψεις της δεκαετίας του ’80, ακροβατώντας σε ροκ ήχους, για να μας θυμίσουν πως η παράσταση δε σταματά ποτέ.  As you like…