Έφτασε επιτέλους η στιγμή που το bios θα μεταμορφωθεί σε έναν τεράστιο αστικό μουσικό παιδότοπο! Το Σάββατο που μας έρχεται, ο Daedelus

επιστρέφει στο bios για ένα υπέροχο live μαζί με το monome του. Τον συνοδεύει το κορίτσι της Brainfeeder, η Tokimonsta, που αναμένεται να ταράξει τον πρώτο όροφο με το set της, ενώ την ίδια μέρα, στο ισόγειο και το υπόγειο, η αφρόκρεμα της αθηναϊκής μπασο-σκηνής θα συμμετέχει στο Bass Culture! Παράλληλα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στο Main το όγδοο Tell-a-Story με ένα μεγάλο πάρτυ την πρώτη μέρα με τους Palov & Mishkin στα decks. Σας περιμένουμε!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Daedelus (live/ US)
πάνω από το BIOS: Tokimonsta (DJ set/ US)

Ο απρόβλεπτος δάνδης της Ninja Tune και το αγαπημένο κορίτσι της Βrainfeeder, έρχονται από το Λος Άντζελες στο bios για μια βραδιά γεμάτη ηλεκτρονικές και vintage μελωδίες, μπασογραμμές, και samples μπλεγμένα αριστοτεχνικά δημιουργώντας τον πιο καινούριο ήχο με old school φιλοσοφία.

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 3 €

Σάββατο 26 Φεβ 2011

Tokimonsta (DJ set/ US)
Πάνω από το BIOS

Tokimonsta

Η Tokimonsta είναι η Jeniffer Lee. Γενημμένη στις νότιες ακτές της Καλιφόρνια, έκανε κλασικό πιάνο από μικρή με δυσκολία όμως να επικεντρωθεί σ’ αυτό. Όταν άρχισε να φτιάχνει μουσική, οι κλασικές σπουδές της  έγιναν η βάση για να δημιουργεί ηχητικά τοπία συνδυάζοντας τον ήχο μουσικών οργάνων, την ψηφιακή επεξεργασία και παλιά βινύλια.

Σύντομα κέρδισε τον σεβασμό της avant-garde hip-hop και electronica σκηνής του Λος Άντζελες και με τις συστάσεις του Flying Lotus, η Mary Anne Hobbs παρουσίασε ένα mixtape της στο BBC1 με αποτέλεσμα να γίνει σύντομα  το αγαπημένο κορίτσι των μουσικών media με παρουσιάσεις στο XLR8R Magazine  και στην Warp Records μεταξύ άλλων. Επίσης είναι η πρώτη γυναίκα που υπέγραψε στην Brainfeeder, δισκογραφική εταιρεία με ονόματα όπως αυτά του Flying Lotus,  του Gaslamp Killer, του Mr.Oizo και του Daedalus.

Ώρα έναρξης: 23.00
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Tell-a-Story opening party w/ Palov & Mishkin

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 26 Φεβ 2011
Bass Culture
Αthens Bass Culture

Dubstep stage:
Harris Funxion (DJ set)
Kernelcoremode (DJ set)
Ekelon (live)
FleCK ft Eski (live)
Billy Widz (DJ set)
hosted by MC Yinka & MC Dash

future dub stage
Vlastur (DJ set)
Direct Connection (live)
Moriginal Champsystem (live)
Insp-I-Ration Project (live)
Dub Riots (DJ set)

Οι Feel My Bass Productions [iliosporoi network] παρουσιάζουν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου την αφρόκρεμα της σύγχρονης αθηναϊκής ηλεκτρονικής μπάσο-σκηνής. Οι κορυφαίοι εκφραστές του βαθύ μπάσου θα καλύψουν όλο το μουσικό φάσμα από την ηλεκτρονική dub μέχρι το dubstep σε μια χορευτική βραδιά σε δύο stages που αναμένονται να πάρουν φωτιά.

Ώρα έναρξης: 23:00
Είσοδος: 5 ευρώ