Η πιο ατμοσφαιρική live σκηνή στο Κολωνάκι ανοίγει τις πόρτες της! Η μουσική σκηνή 4711 ξεκινά με ένα δυνατό live από τους Μέλισσες

τους οποίους θα απολαύσουμε, σε ένα χώρο με προσεγμένη αισθητική, bohemian chic αισθήσεις, design επιμελημένο από τον Αντώνη Καλογρίδη, ήχο τελευταίας τεχνολογίας και προσεγμένες ετικέτες ποτών. 

Σε σταθερή βάση, από Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, από τις 23.00 η μπάντα του 4711 θα μας παρασύρει με τα ροκ, ποπ ελληνικά και ξένα τραγούδια και διασκευές τους, σε ένα «Live Band with Dj Set», ενώ τις Κυριακές από τις 21.00 την τιμητική του θα έχει το ελληνικό τραγούδι σε ένα «Λαϊκό Προσκύνημα» δίχως τέλος.

Οι Τετάρτες ανήκουν στους guest καλεσμένους τους. Την αρχή θα κάνουν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου οι Μέλισσες, μια μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού όπου πάει τα «σπάει», τόσο με τα δικά τους τραγούδια -«Επικίνδυνα φιλιά», «Κρυφά», «Μυστικό» – όσο και με διασκευές, εκτοξεύοντας το κέφι με τον ξέφρενο εκτός ορίων ρυθμό τους.

Στη συνέχεια, την επόμενη Τετάρτη, θα ακολουθήσει ο Γιώργος Σαμπάνης, από τους δημοφιλής ποπ νέους τραγουδιστές μας με εκατομμύρια «χτυπήματα» στο youtube, που μας ταξιδέψει «Στων ματιών σου το γκρίζο» πριν μας πει «Σε αφήνω στον επόμενο» και μας αφήσει πλέον  «Χαράματα».
Τη σκυτάλη θα πάρουν τα καλύτερα νεανικά γκρουπ που θα επαληθεύσουν τις προσδοκίες όσων πιστεύουν ότι το «4711» θα εξελιχθεί στο πιο live στέκι του Κολωνακίου.