Η παράσταση “Mind games by Dio” θα παρουσιάζεται από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και κάθε Πέμπτη (μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου 2014) στο El Convento Del Arte.

Κουβαλάς τον εγκέφαλό σου μέσα στο κεφάλι μια ολόκληρη ζωή. Ίσως νομίζεις ότι ξέρεις καλά πώς λειτουργεί. Τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Σκέψου πάλι.

Το «Mind games» είναι μία διαδραστική παράσταση μουσικής, νοητικής μαγείας και μυστηρίου, όπου οι θεατές καθορίζουν την πορεία της με τις επιλογές τους καθιστώντας την κάθε βράδυ μοναδική. Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού, ο Dio θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μυστηρίου, προσπαθώντας να θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται λογική.

Μπορεί όλα όσα θα δείτε στην παράσταση να συνδέονται με τον παράγοντα τύχη ή μπορεί όλα να είναι προκαθορισμένα από το πεπρωμένο;

O Dio εξηγεί: «Δημιούργησα αυτή την παράσταση με σκοπό κάθε βράδυ οι θεατές φεύγοντας να θυμούνται ότι: για αυτόν που πιστεύει, καμία εξήγηση δε χρειάζεται, για αυτόν που δεν πιστεύει καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή.»

Μία ανατρεπτική παράσταση, με μυστήριο, συγκίνηση και έκπληξη, μέσα απ’ την τέχνη της νοητικής μαγείας.

Σενάριο / Παρουσίαση : Dio (Διονύσης Γουλίμης)

Αφήγηση : Πέμη Ζούνη

Σκηνοθεσία / Επιμέλεια : Αλέξης Γιαννόπουλος

Αφίσα: Περσέας Αρκομάνης