Μετά την επιτυχία του πρώτου Mind Games, που παρουσιάστηκε στο El Convento Del Arte, ο Amazing Dio παρουσιάζει, φέτος, άλλη μία διαδραστική παράσταση Μουσικής, Nοητικής Μαγείας και Μυστηρίου, όπου οι θεατές καθορίζουν την πορεία της με τις επιλογές τους.

Οι επιλογές των θεατών δημιουργούν κάθε βράδυ μια μοναδική παράσταση. Μπορεί όλα όσα θα δείτε στην παράσταση να συνδέονται με τον παράγοντα τύχη;

Ή μπορεί όλα να είναι προκαθορισμένα από το πεπρωμένο, πολύ πριν καν αποφασίσουν οι θεατές να πάρουν μέρος;

O Dio εξηγεί: “Δημιούργησα αυτή την παράσταση με σκοπό κάθε βράδυ οι θεατές φεύγοντας να θυμούνται ότι …για αυτόν που πιστεύει, καμία εξήγηση δεν χρειάζεται, για αυτόν που δεν πιστεύει καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή… “

Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς , μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου. Θα προσπαθήσει να σας θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ.

Η καινούργια ανατρεπτική παράσταση, με μουσική,μυστήριο, συγκίνηση και έκπληξη, μέσα απ’ την τέχνη της νοητικής μαγείας!

Σενάριο / Παρουσίαση: Amazing Dio (Διονύσης Γουλιμής)

Αφήγηση: Πέμη Ζούνη

Επιμέλεια: Harrismatic

Αφίσα: Περσέας Αρκομάνης