Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, οι Mind Departure παίζουν ζωντανά στο Ρομάντσο. Μαζί τους οι  The Sieves που θα ανοίξουν τη βραδιά. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00.

Mind Departure

Οι Mind Departure είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Χρήστο (κιθάρα) και τον Κριστιάν (μπάσο). Ο Δημήτρης (φωνητικά) και ο Νίκος (drums) μπήκαν στην μπάντα αργότερα, το 2011.

Από τότε σαν Mind Departure, έχουν εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες σκηνές και φεστιβάλ, ενώ επίσης έχουν δεχτεί πολύ καλές κριτικές από διάφορους μουσικούς αλλά και παραγωγούς της βιομηχανίας της μουσικής.

Τέλος με την προσθήκη των visual projections στο live show, φροντίζουν η κάθε παράσταση να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό. Το πρώτο τους EP, το οποίο είναι ανεξάρτητη παραγωγή, περιέχει τα 5 από τα 11 κομμάτια τους και κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014. Το πρώτο τους album αναμένεται μέσα στο 2015.

MindDeparture: Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κανείς όταν το μυαλό του είναι απελευθερωμένο από οποιαδήποτε δέσμευση του επιβάλει το νοητό περιβάλλον που η ανθρωπότητα έχει ορίσει. Βγάζουμε το μυαλό μας από το κουτί, σπάμε τους κανόνες και τους νόμους της λογικής, βλέπουμε και ζούμε τον κόσμο μας με την δική μας αλήθεια.

The Sieves

Η μουσική αφετηρία για τους The Sieves ξεκίνησε στις αρχές του 2014, γυρνώντας από το Λονδίνο και γράφοντας καινούργιο υλικό. Ο Γιώργος Πιαδίτης πλαισιώνει το δικό του καινούργιο σχήμα με indie,rock,alternative ηχοχρώματα και διάθεση, ο Κωστής Παπαγιαννόπουλος στο μπάσο, ο Λάζαρος Καγκελίδης στην κιθάρα, ο Νίκος Μανάτος στα τύμπανα και ο Κωνσταντίνος Τζιαβός στην φωνή συνυπογράφουν και αυτοί το καινούργιο μουσικό τους ξεκίνημα. Η μπάντα δραστηριοποιείται μουσικά στην Αθήνα και πρόσφατα ξεκίνησαν διαδικτυακά το release των καινούργιων κομματιών τους και τις live εμφανίσεις τους.