Ορισμένοι θεατές μπορεί να μην παρατήρησαν καθόλου το «λάθος» στην ταινία «Μην κοιτάτε επάνω» η οποία συγκέντρωσε πληθώρα μεγάλων αστέρων για το καστ της (μεταξύ των οποίων ήταν και οι Τζένιφερ Λόρενς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μέριλ Στριπ). Ωστόσο, ένας χρήστης του TikTok μοιράστηκε στο προφίλ του τη στιγμή που η κάμερα τραβά ένα πλάνο στο οποίο εμφανίζεται και το συνεργείο της ταινίας (το στιγμιότυπο παρατηρείται στο 1:28:10).

Μολαταύτα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Άνταμ Μακ Κέι, επισήμανε πως κάθε άλλο παρά λανθασμένη ήταν η προβολή του συνεργείου. Και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τον πιστέψει κανείς, αν αναλογιστεί πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που σε προηγούμενη ταινία του, με τίτλο “Vice”, τοποθέτησε τους τίτλους τέλους στη μέση της ταινίας για να μπερδέψει το κοινό.

Σε ένα Tweet που δημοσίευσε, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αφήσαμε αυτό το στιγμιότυπο με το συνεργείο μέσα επίτηδες, προς τιμήν της παράξενης εμπειρίας του γυρίσματος».

Ουσιαστικά, ο σκηνοθέτης αναφέρεται στο γεγονός ότι η ταινία δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ στο στιγμιότυπο παρατηρεί κανείς πως όλοι φορούν μάσκες. Συνολικά, το αντισυμβατικό μοντάζ της ταινίας, συνέβαλε στο να προκύψει ένα αρκετά παράδοξο αποτέλεσμα.

Πηγή: Insider

Διανομή ταινίας: Odeon

Διαβάστε επίσης:

Μην Κοιτάτε Πάνω: Μια κωμωδία από τον Άνταμ ΜακΚέι βασισμένη σε αληθινά πιθανά γεγονότα