Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti, εγκαινιάζοντας το νέο του χώρο, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη, ετήσια έκθεσή του «Μικρά ζωγραφικά έργα», αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο την τρέχουσα χρονιά και υποδεχόμενος τη νέα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

Παρουσιάζονται έργα μικρών διαστάσεων παλιών και νέων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti με στόχο να γεμίσουν οι ημέρες των εορτών με χρώματα και ευχές. Μέσα από εικαστικές δημιουργίες θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν την τέχνη του δώρου για τα οικεία τους πρόσωπα και όχι μόνο.

Συμμετέχουν 23 εικαστικοί, με παλαιότερα αλλά και νέα έργα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκθεση, αντιπροσωπεύοντας όλες τις τάσεις της σύγχρονης εικαστικής παραγωγής, σε μία ξεχωριστή «συνεύρεση» που αποτελεί πλέον θεσμό για τις εορταστικές ημέρες.

Για το καλό της νέας χρονιάς, οι πρώτοι εκατό, θα λάβουν δώρο μια μικρή μεταξοτυπία του Παναγιώτη Σιάγκρη, αριθμημένη και υπογεγραμμένη σε 100 αντίτυπα.

Συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί:

Μανώλης Αναστασάκος, Αντώνης Απέργης, Μίνα Βαλυράκη – Παπαθεοδώρου, Γιάννης Βαλυράκης, Μάρκος Βενιός, Όπυ Ζούνη, Σαράντης Καραβούζης, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Δημήτρης Κούκος, Θανάσης Λάλας, Ηλίας Παπανικολάου, Παύλος Σάμιος, Μανώλης Σαριδάκης, Παναγιώτης Σιάγκρης, Σωτήρης Σόρογκας, Βασίλης Σπεράντζας, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Σταθόπουλος, Παναγιώτης Τέτσης, Κωνσταντίνος Τόλης, Κώστας Τσόκλης, Αλέκος Φασιανός και Μανώλης Χάρος.