Στην έκθεση, η οποία πλέον αποτελεί παράδοση για τον Εικαστικό Κύκλο Sianti παρουσιάζονται έργα μικρών διαστάσεων παλιών και νέων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti με στόχο να γεμίσουν οι ημέρες των εορτών με χρώματα και ευχές. Μέσα από εικαστικές δημιουργίες θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν την τέχνη του δώρου για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και όχι μόνο.

Συμμετέχουν 26 εικαστικοί, με παλαιότερα αλλά και νέα έργα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκθεση, αντιπροσωπεύοντας όλες τις τάσεις της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας, σε μία ξεχωριστή «συνεύρεση» που αποτελεί πλέον θεσμό για τις εορταστικές ημέρες δίνοντας νέα έννοια στην φράση «εικαστικό δώρο» για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

Την ημέρα των εγκαινίων το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους δύο γνωστούς εικαστικούς Παναγιώτη Σιάγκρη και Κωνσταντίνο Τόλη επί το έργον καθώς θα δημιουργήσουν ζωντανά μπροστά τους ένα έργο από κοινού. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν με την αγορά ενός λαχνού 5-10 ευρώ να συμμετάσχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ώστε να αποκτήσουν το συγκεκριμένο έργο. Στο τέλος της έκθεσης ένας από αυτούς θα φύγει με ένα πρωτότυπο έργο τέχνης, ενώ τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Συμμετέχουν:

Π. Αγγελίδης, Α. Απέργης, , Γ. Βαλυράκης, Κ. Βαρώτσος, Σ. Βασιλείου, Μ. Βένιος, Χ. Καράς, Σ. Δασκαλάκης, Δ. Κούκος, Δ.Κοκκινίδης, Θ. Λάλας, Μ. Μακρουλάκης, Α. Νικολάου, Η. Παπανικολάου, Μ. Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Μ. Σαριδάκης, Π. Σιάγκρης, Σ. Σορόγκας, Β. Σπεράντζας, Κ. Σπυριούνης, Γ. Σταθόπουλος, Κ. Τόλης, Γ. Τσαρούχης, Μ. Χάρος, , Cacao Rocks, και Α. Στοΐδης.

Φωτογραφία θέματος: Έργο του Ανδρέα Νικολάου