Η αίθουσα Τέχνης Εστουδιαντίνα το βράδυ της 25ης Μαϊου, θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία, με αυτοσχεδιασμούς.

Η αίθουσα Τέχνης Εστουδιαντίνα το βράδυ της 25ης Μαϊου, θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία αυτοσχεδιασμών για φωνή με τη σοπράνο Διαλεκτή Καμπάκου και για πιάνο με τον δεξιοτέχνη Διονύση Μπουκουβάλα.

Από το πιο κλασικό έως το πιο έντεχνο, τα τραγούδια χωρίζονται σε τρεις ενότητες. Εξι μελοποιήσεις ποιημάτων σύγχρονων ζακυνθινών ποιητών. Τρεις μελοποιήσεις ποιημάτων του Βασίλη Ρώτα από τη συλλογή Βραδυνό Τραγούδι, καθώς και τέσσερις μελοποιήσεις ποιημάτων του θρυλικού αμερικανού συγγραφέα του φανταστικού H.P. Lovecraft, από τον κύκλο Fungi from Yuggoth.

Ο Διονύσης Μπουκουβάλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Κατέχει πτυχίο μουσικολογίας δίπλωμα πιάνου, πτυχίο φούγκας και μεταπτυχιακό δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Paris 8 του Παρισιού.

Το έργο του Chemins fermés κέρδισε βραβείο στον κύκλο \”Εργαστήρια νέων Ελλήνων συνθετών\” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το 2004. Eχει επίσης γράψει μουσική για οκτώ θεατρικά έργα.

Η Διαλεκτή Καμπάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών. Εχει σπουδάσει στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη. Εχει κερδίσει το βραβείο καλύτερης ελληνικής παρουσίας στην κατηγορία όπερα του διεθνούς διαγωνισμού Μαρία Κάλλας (1999), το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Σ.Η.Μ.Ο καθώς και το βραβείο Φώφη Σαραντοπούλου (2006). Eχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

INFO
Αίθουσα Τέχνης Εστουδιαντίνα, Νορντάου 12-14, Γκύζη τηλ.: 210 6436358
Κυριακή 25 Μαϊου
Γενική Είσοδος: 5 ευρώ