Το Θέατρο ΜΠΙΠ ανεβάζει από 4 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου 2015 την παράσταση Μια Μαύρη Τρύπα στο Κέντρο της Κυψέλης, μια αλληγορία με χιούμορ για όλα όσα μας παίρνουν και για όλα όσα έχουμε ακόμα.

Κάπου σε ένα αχανές σύμπαν, σε έναν πλανήτη που κάποιοι από τους κατοίκους του ονόμασαν γη, σε μια μικρή χώρα, σε μια μικρομέγαλη πόλη που λέγεται Αθήνα, στο κέντρο της Κυψέλης, εμφανίστηκε μια μαύρη τρύπα. Μια τρύπα που ρουφάει μέσα της τα πάντα. Όλα όσα συνηθίσαμε να έχουμε.  Το σπίτι μας, τα υπάρχοντά μας, την ελπίδα μας, τα σχέδιά μας για το μέλλον.  Γιατί; Ποιος φταίει; Οι εξωγήινοι; Οι τρομοκράτες; Οι αγορές; Η μήπως μια μαύρη τρύπα που τα ρουφάει όλα μέσα της εξασθενίζοντας σιγά σιγά αλλά σταθερά τη βαρύτητα της γης…;  

Υιοθετώντας στοιχεία του φτωχού θεάτρου, της clownery και του υπαινικτικού σαρκασμού, σε αυτή την παράσταση συστήνουμε το «Πρόχειρο θέατρο», μια προσέγγιση που με αυθορμητισμό και επιφανειακή αφέλεια στοχεύει στο να παρουσιάσει σοβαρά θέματα με α-σόβαρο, διασκεδαστικό και κάποιες φορές, ίσως ενοχλητικό τρόπο. 

Θεατρικό έργο: Ανδρονίκη Μαστοράκη, Χριστίνα Χριστοφή

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χριστοφή

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Τάσος Φόης, Μαρία Κακούρου, Νεφέλη Χρυσοβέργη, Σωτήρης Βενέτης

Φώτα/Σκηνικά: ΝΟΜΑΔΑ